Nunta începe cu o ceremonie frumoasă și tocmai de aceea este important să fie personalizată cu un decor aparte. Când vine vorba de a găsi inspirația pentru decorarea unei nunți, opțiunile sunt numeroase. Pentru a decora o nuntă exclusivă, viitori miri se pot lăsa ghidați de ultimele tendințe din industria nunților. Așadar, ideile indicate pot reprezenta o sursă semnificativă de inspirație pentru cuplurile care plănuiesc să organizeze decorul nunții într-un mod care va impresiona.

În ceea ce privește decorul, culoarea reprezintă un element important.

Ce culori pentru decorul nunții lor pot alege viitorii miri ai anului 2019?

Noul an aduce în atenția viitorilor miri culori mai închise și profunde. Pentru că rozul deschis a fost o culoare populară mulți ani la rând, este perceput ca fiind un trend destul de comun. Așadar, o ultimă tendință presupune ca movul să înlocuiască rozul. Cunoscut drept o culoare exclusivă și îndrăzneață, movul este recomandat pentru crearea unui decor romantic.

De asemenea, culoarea burgundy poate fi considerată una dintre cele mai bune alegeri pentru nunțile care se vor desfășura toamna sau iarna. Această culoare este romantică, aduce aminte de vinul roșu și poate să redea o temă elegantă.

Conform The Bride’s Diary, accentele de negru oferă locației nunții o strălucire aparte. Viitori miri pot opta pentru diverse accesorii negre în decorarea buchetelor de flori sau a invitațiilor. De asemenea, fețele de masă sau servețelele negre pot reprezenta elemente cheie care redau o tentă deosebită decorului. Negrul va arăta splendid în combinație cu tacâmuri aurii sau cristale.

Totodată, conform The Bride’s Diary, nuanțele metalice vor transforma instant locația nunții, adăugând o tentă de lux. Deci, este indicat să se includă în paleta de culori pentru nuntă nuanțe precum, auriu, argintiu, arămiu sau rose.

Modelele florale reprezintă un must-have în privința decorării unei nunți. În zilele de azi intalațiile florale au devenit un trend popular. Conform Laurei Jean, designerii ar trebui să creeze instalații florale care să nu atârne pe pereți, ci sa fie asezate mai mult de-a lungul meselor.

De asemenea, acum există tendința de a se include o amplă verdeață în decorul meselor recepției. Verdeața sub forma plantelor și a ierburilor așezate în vaze moderne va fi un trend popular pentru decorarea nunții. Cei care iubesc natura și vor să creeze un decor natural pot include cu încredere multă verdeață.

Ca urmare, pentru a avea un decor al nunții care să se conformeze cu noile tendințe, viitori miri pot alege culori precum mov, burgundy, negru sau nuanțe metalice, completate cu instalații florale și verdeață. Mai multe detalii despre cele mai noi tendințe în ceea ce privește amenajarea decorului nunții veți avea prilejul de a afla de la specialiști din domeniu care vor fi prezenți la evenimentul Love and Marriage Expo.

Târgul de nunți Love and Marriage Expo, ce are loc la Wonderland Cluj Resort în data de 18-20 ianuarie 2019 reprezintă oportunitatea perfectă pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi ale experților din domeniu și pentru a fi la curent cu noutățile în ceea ce privește decorarea unei ceremonii deosebite.

Surse foto: www.weheartit.com, www.unsplash.com, www.pinterest.com