Make-up artist, Trainer

Ioana Malai

Ioana Mălai s-a format la academia de înfrumusețare Pregătire și Instruire Reflexo Vital, urmată apoi de o serie de cursuri specializate în domeniu.

Cu o experiență de  trainer la Dalles Go,  Ioana este în prezent make-up artistul official Bronx Colors în Romania, cunoscutul brand elvețian. Aceasta a colaborat de-a lungul timpului cu branduri celebre din România și nu numai, care au ajutat-o să devină un artist complex.

La portofoliul său, Ioana are colaborări cu nume celebre din industria modei si televiziunii, precum: Maia Morgenstern, Sorin Misiriantiu(regizor), Agenții modele: Face To face,  Mandarina, MRA, Urbanik Models, One Models, etc ; artiști/fotografi: Tibi Clenci, Oltin Dogaru, Stefan Dani, Emil Costrut, Silvestru Popescu, Landvik, dar și cu branduri precum: Cristina Săvulescu, Cătălin Botezatu, Jolidon, Piera, Doina Levintza sau vedete precum Nico, George Burcea.

Ioana are și experiența de make-up artist festivaluri: Electric Castel, UNTOLD. 

In același timp Ioana a lucrat cu sute de viitoare mirese ajutandu-le să își definească un look perfect pentru cea mai importantă zi din viața lor.